• kinderfysiotherapie buiten

  • afbeelding logo ons lijf

  • Bootcamp training Fysiotherapie de Warande te Oosterhout

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringen

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringe

Ik ben Maartje Braat van den Boogaard. In 2011 ben ik aan Avans hogeschool te Breda afgestuurd als algemeen fysiotherapeut. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken gewerkt en veel ervaring opgedaan bij verschillende aandoeningen. Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie de Warande te Oosterhout.

Daarnaast heb ik diverse scholingen gevolgd:

  • Trainingstherapie voor COPD en Diabetes
  • Medical taping
  • Coaching voor paramedici
  • bekkenpijn tijdens zwangerschap

Door al deze scholingen kan ik u als patiënt goed coachen zodat u zelf weer grip op uw herstel van klachten krijgt.

Sinds 2016 ben ik mij gaan richten op bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap. De methode Röst methode pas ik toe. Met deze methode worden uw pijnklachten rondom uw bekken verminderd. Dit kan tijdens de ,zwangerschap, kraamtijd of tientallen jaren na de bevalling zijn. De behandeling vindt plaats op de praktijk of bij u thuis. Ook tijdens de uw kraamtijd kan u behandeld worden, uiteraard aan huis.

Maartje van den Boogaard- Braat 

 

 

Jeroen van den Bosch zal de telefoon aannemen en de afspraken inplannen bij Fysiotherapie de Warande te Oosterhout Daarnaast houdt hij zich bezig met de logistieke organisatie van de webshop.

Ik ben Jois van den Bosch-Merkx. In 2007 afgestudeerd fysiotherapeute van Avans Hogeschool te Breda. Daarna heb ik diverse nascholingen gevolgd; Hydrotherapie, Runningtherapie, McKenzie en Perfect Pilates voor Paramedici. Op dit moment ben ik bezig met de universitaire studie Evidence based practisch. Hier wordt ze opgeleid tot klinisch epidemioloog, dit houdt in dat ze onderzoek kan gaan doen op de manier waarop ziekte onder mensen wordt verspreid (niet de diagnose van een ziekte en behandeling, maar alleen alles wat hier invloed op heeft)

Sinds 2007 ben ik bij diverse fysiotherapie praktijken werkzaam geweest. Hierbij heb ik vele patiënten behandeld van mensen met nieuwe knieën tot mensen met een verstandelijke beperking. Hier ben ik ook intern opgeleid om cranio sacraal therapie te geven en om mensen te leren om te gaan met pijn.

Jois van den Bosch-Merkx