• kinderfysiotherapie buiten

  • afbeelding logo ons lijf

  • Bootcamp training Fysiotherapie de Warande te Oosterhout

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringen

  • Fysiotherapie warande oosterhout teteringe

Vanwege onderhoud rijbaan en fietspad

Plattegrond werkzaamheden Wilhelminakanaal-Zuid Rode lijn is rijbaan Blauwe lijn is fietspad

Vanaf maandag 29 augustus tot en met uiterlijk vrijdag 23 september worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de rijbaan en het fietspad Wilhelminakanaal-Zuid. In de week van 29 augustus tot en met 4 september krijgt het fietspad -vanaf de Oude Bredasebaan tot aan de Warandelaan- nieuw asfalt. Dan wordt ook de rijbaan -vanaf de Oude Bredasebaan tot aan de inrit van Recreatieoord De Warande- afgesloten vanwege wegwerkzaamheden en onderhoud bermen. Vanaf maandag 5 september tot uiterlijk vrijdag 23 september is het overige deel, vanaf de inrit bij het Recreatieoord De Warande tot voorbij het viaduct bij Paterserf, aan de beurt. Gedurende deze 4 weken is er geen doorgaand autoverkeer via Wilhelminakanaal-Zuid mogelijk. Recreatieoord De Warande blijft wel per auto bereikbaar.

Fase 1 van 29 augustus tot en met 4 september

Tijdens de eerste fase wordt de rijbaan Wilhelminakanaal-Zuid volledig afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Hiervoor wordt een grootschalige omleidingsroute ingesteld via de centrumring en via de Bovensteweg. In deze fase wordt de rijbaan van Wilhelminakanaal-Zuid op het gedeelte vanaf de Oude Bredasebaan tot aan de inrit van het zwembad van nieuw asfalt voorzien en worden de bermen opgeknapt.

Fietsers

Vanaf maandag 29 augustus wordt eerst het fietspad afgesloten vanaf de kruising met de Warandelaan tot en met de inrit van het parkeerterrein bij het zwembad. Fietsers rijden dan tijdelijk over een afgeschermd deel van de rijbaan waar op dat moment alleen bestemmingsverkeer van en naar De Warande en bouwverkeer van de aannemer rijdt. In de loop van die week wordt het overige deel van het fietspad, vanaf de inrit van De Warande tot aan de Oude Bredasebaan, geasfalteerd. Dan rijden de fietsers op dat gedeelte op een afgeschermd deel van de rijbaan.   

Fase 2 van 5 september tot en met 23 september

Tijdens de tweede fase blijft de rijbaan afgesloten voor doorgaand verkeer. De aannemer werkt dan aan de rijbaan en bermen op het gedeelte Wilhelminakanaal-Zuid vanaf de inrit van De Warande tot aan het viaduct bij Paterserf. Fietsers kunnen weer gebruik maken van het (nieuwe) fietspad, zodat de scholen die dan weer zijn begonnen goed en veilig bereikbaar zijn.

Bereikbaarheid zwembad De Warande en sportclubs

Het zwembad blijft dus altijd bereikbaar. De eerste week alleen vanaf de oostzijde via de Eikdijk, Paterserf en de Warandelaan. De resterende periode alleen vanaf de westzijde via de Lage Molenpolderweg. Voor Scorpio en OTC De Warande geldt de eerste week hetzelfde als voor het zwembad. Vanaf maandag 5 september zijn zij alleen nog bereikbaar via de achterzijde via het parkeerterrein bij TSC. TSC en MHC De Warande zijn vanaf 5 september alleen bereikbaar via de zuidzijde van de Warandelaan.